Miért jó ha aszkorbinsav, ha rendszeresen fogyasztja?
Az aszkorbinsav gyógyszertári minőségben természetes eredetű, bioaktív, vízben oldódó vitamin.
Napi rendszerességgel fogyasztva hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hatékony a vírus-, és a baktérium fertőzések megelőzésében.
Miben segít?
Enyhíti, vagy megakadályozza a légúti, légzőszervi megbetegedések, cseppfertőzések kialakulását. Fokozza az ellenálló képességet, hatástalanítja a szabad gyököket. Segíti az égési sérülések, sebek begyógyulását, serkenti a hegképződést. Csökkenti a vénás rögök kialakulásának a lehetőségét, segíti a szervezetbe a vas beépülését.
Ellensúlyozza a rákkeltő anyagok és az élelmiszerekben előforduló káros anyagok hatásait, mérsékli az allergén anyagok okozta panaszokat.
Elősegíti a májban a gyógyszerek, a mérgek, idegen anyagok kiválasztódását, és közömbösítését. Csökkenti a fogínybetegségek, fogínyvérzést megszünteti valamint a szürke hályog kialakulásának lehetőségét. Kiemelkedő szerepet tölt be a kollagénképződésben, erősíti a szövetek terhelhetőségét és rugalmasságát. Csökkenti a sérülékenységet, regeneráló hatású. Kollagénképző hatásánál fogva javítja a bőr struktúráját és feszíti azt.
Kinek ajánlott az aszkorbinsav?
- Fogyókúra esetén segíti a problémás területeken lévő lerakódások megszűnését és az utolsó felesleges kilóktól való megszabadulást.
- Általános egészségmegőrzésre napi 1000-3000 mg ajánlott.
- Veszélyes-, vagy allergén anyagokkal foglalkozóknak megelőzésként,
- Húgyúti fertőzések kiegészítő kezeléseként,
- Fogyni vágyóknak,
- Aki kevesebb kozmetikai (kence-fice) hatást akar,
- Stresszes életvitelt élőknek,
- Dohányosoknak,
- Időskorúaknak,
- Betegségből lábadozóknak napi 2000-10000 mg-os emelt adag ajánlott.
Ha még többet akarsz olvasni, lépj tovább: C vitamin nélkül nincs minőségi élet.
Jó egészséget
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: